Koenzým Q10 dual - 3 balenia


43,32 €

Exkluzívne produkt Koenzým Q10 dual - 3 balenia od výrobca Barnys u nás nájdete v akcii za 43,32 €

Barny´s Koenzým Q10 dual - 3 x 30 kapsul Výživové doplnky Pre efektívnejšie pôsobenie obranných mechanizmov v tele vám odporúčame duálny výživový doplnok pripravovaný fermentáciou kvasiniek Jeho blahodarné účinky spočívajú v jedinečnej kombinácii klasického vysoko účinného japonského koenzýmu Q10 a ešte efektívnejšieho koenzýmu Q10 vo forme mikročastíc Takýto unikátny výživový doplnok v mäkkých želatínových kapsulách s olejom je garanciou lepšej vstrebávateľnosti a mnohonásobne väčšej účinnosti Q10 Duálna forma koenzýmu Q10 zabezpečuje pre podporu ľudského zdravia dve fázy účinku: V prvej fáze dochádza k okamžitému pôsobeniu mikročastíc koenzýmu Q10 Klasická forma koenzýmu prináša priaznivé účinky postupným uvoľňovaním prospešných látok do tela Pôvod tohto unikátneho duálneho výživového doplnku sa odvodzuje od spracovávania za pomoci fermentácie To je jedným z hlavných a efektívnych bodov tejto výslednej formy preparátu Fermentácia Pri fermentácii dochádza k istej biochemickej premene potravinových zložiek za pôsobenia mikroorganizmov Tie sú buď prirodzenou súčasťou daného potravinového substrátu, alebo sa pridávajú ako tzv štartovacie kultúry Mikroorganizmy vo výslednom produkte podporujú tvorbu enzýmov, prospešných a zdravých pre ľudské telo Podporujú kyslé prostredie, chránia potraviny pred hnitím a nežiaducimi účinkami toxínov V jednoduchosti povedané, ide o proces kvasenia Postupy fermentácie využíva ľudstvo na dlhodobejšie uskladňovanie potravín už po stáročia Približne až v roku 1859 sa potvrdilo, že pri tomto anaeróbnom procese zohrávajú významnú úlohu práve mikroorganizmy Čo teda patrí k základným cieľom a technologickým postupom pri fermentácii? Vyťažiť, respektíve získať určitú látku alebo skupinu látok z daného potravinového substrátu (kyselina octová, etanol) pri vhodnej aróme, chuťových látkach či vývoji plynov počas kysnutia Podporiť nutričné hodnoty a predĺžiť trvanlivosť daných potravín Zneškodniť toxíny a voľné radikály Zefektívniť stráviteľnosť prospešných látok Počas procesov fermentácie dochádza k podpore a zvýšenej dostupnosti proteínov Dôležitú úlohu pritom zohráva bakteriálna enzymatická hydrolýza Zlepšuje sa stráviteľnosť škrobu a vitamínov skupiny B Hladina nestráviteľných polysacharidov, respektíve aj oligosacharidov sa výrazne znižuje Bezpečnosť potravín a predĺženie trvanlivosti sa podporuje aktivitou antimikrobiálnych látok, akými sú napríklad kyselina octová, mliečna, mravčia a etanol Účinnosť výsledného potravinového substrátu na ľudské zdravie sa zefektívňuje aj nižšou aktivitou vody To sa dosiahne procesom sušenia, alebo pridaním soli Výsledkom fermentácie sú napríklad zdraviu prospešné plesňové syry, čaje, víno, kvasená kapusta Na princípe fermentácie sa vyrábajú probiotické výživové doplnky Takýmto spôsobom vzniká aj duálny výživový doplnok z klasického a z mikročastíc koenzýmu Q 10 Koenzým Q10: Je antioxidačná, telu prirodzená látka, ktorá sa nachádza prevažne v pečeni, srdci, obličkách a v pankrease Má priaznivý účinok na srdcovo-cievny systém Využíva sa pri problémoch s nervovou sústavou a činnosťou mozgu Podporuje funkciu a regeneráciu svalov Normalizuje hladinu cukru v krvi Balenie: 3 x 30 kapsul Dávkovanie koeným Q10: 1 kapsula raz za 2 dni pre dospelých Výživový doplnok nie je pre deti, dojčacie matky a tehotné Maximálna denná dávka sa nesmie presiahnúť Obsah zložiek v 1 kapsule: klasická forma Koenýmu Q10 59,4 mg koenzým Q10 vo forme mikročastíc 0,6 mg Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek Nie je určené ako náhrada pestrej stravy Neprekračujte odporúčané dávkovanie Ukladajte mimo dosahu detí Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale